Despre apartament

Sea Dream este locul în care trebuie să ajungi pentru a petrece un concediu de vis la mare având posibilitatea atât de a vă relaxa, cât şi de a petrece o noapte intreagă.

Sea Dream Apartment este situat în zona Mamaia – Summerland. Veţi beneficia astfel de cea mai frumoasă experimenţă pe care această zonă v-o poate oferi, locaţii deosebite cu mâncare, băutură şi relaxare, plaje private cu șezlonguri şi toate facilitățile necesare, locuri minunate de plimbare şi cea mai incredibilă viață de noapte.

Pe scurt…

Apartamentul compus din living cu canapea extensibilă, dormitor cu pat matrimonial, baie şi bucătărie complet utilate şi terasă cu acces din ambele camere, raspunde cu siguranţă nevoilor oricărui oaspete care îi va trece pragul. Ambientul este unul extrem de placut, atât decoraţiunile din interior, cât şi frumoasa privelişte din exterior nu vă vor oferi decât senzaţia permanentă a celei mai frumoase vacanţe la malul mării.

Facilităţi şi dotări

Living-ul vă pune la dispoziţie o canapea extensibilă pentru 2 persoane, masă pentru 4 persoane, dressing, aer condiţionat, decoraţiuni deosebite, LCD TV. Dormitorul dotat cu pat dublu matrimonial, dressing şi TV; bucătăria care include frigider, aragaz electric, espressor, prajitor de pâine, cuptor cu microunde, pahare, tacâmuri, farfurii şi o baie complet echipată cu cadă, uscător de păr, ventilator, mașină de spălat, oglindă, prosoape si papuci, fac această locaţie una completă şi complexă. Intrarea în baie se face direct din living.
Pentru a vă simţi şi mai în siguranţă am montat un seif electronic. Veţi găsi lenjerie curată pentru fiecare loc de dormit astfel încat experienţa să fie unică şi placută. Rețeaua wireless gratuită de mare viteză pentru acces la internet și canale TV extinse sunt oferite.

Amplasare

Veţi beneficia de o privelişte minunată pe întreaga perioadă a şederii în apartament, locaţia fiind situată la etajul 8, cel mai înalt disponibil, cu o vedere uimitoare atat catre Marea Neagra, cât şi către lacul Suitghiol. Nu uita că apartamentul fiind situat în partea de Nord a staţiunii Mamaia vei avea acces direct către toate cluburile cunoscute precum: Club Fratelli, Club Ego, Club Le Gaga, Club Loft, Club Tapo, Club Blue Beach, Club IpaNera si Club Breeze.
 
Vă dorim o ședere plăcută și momente speciale la Marea Neagră!